MVO

Verwerking van materialen 

V.d. Hurk & Doezé houdt sterk rekening met het milieu. Daarom zijn alle producten die wij leveren op milieuvriendelijke wijze verwerkt. Zo werken wij bijvoorbeeld uitsluitend met CFK-vrij purschuim.

FSC-keurmerk op al het houtwerk

Ook bij de inkoop en het gebruik van al het houtwerk houden we sterk rekening met het milieu. Zo beschikt al het houtwerk waarmee wij werken over het FSC-keurmerk. Door FSC te gebruiken dragen we bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier. 

Recycling van isolatiemateriaal

Al het isolatiemateriaal dat wij gebruiken is recyclebaar. Overtollige isolatieplaten brengen wij vrijblijvend terug naar de leverancier die er vervolgens voor zorgt dat het overtollige isolatiemateriaal wordt gerecycled. Daardoor dragen we bij aan een verdere reductie van de CO2-uitstoot.

Energieneutraal werkklimaat

Ons nieuwe kantoorpand in Heeze beschikt over ruim 150 zonnepanelen. Daardoor dragen wij bij aan een energieneutraal werkklimaat. Wilt u ook bijdragen aan klimaatvriendelijke wereld door zonnepanelen op uw pand te laten plaatsen? Bekijk dan de pagina zonnepanelen en neem vrijblijvend contact met ons op.