Steigerbouw

Op zoek naar steigerbouw voor uw dak? Wij helpen u graag verder. Om een veilige werkplek bij dakwerkzaamheden op hoogte te creëren wordt gebruik gemaakt van steigers. Het neerzetten van steigers is een vakkundige en precieze klus die het beste kan worden overgelaten aan specialisten. Ons team bestaat uit ervaren specialisten die dagelijks op een veilige en verantwoorde manier steigers zowel monteren als demonteren. 

Waarom steigerbouw?

Om dakwerken zoals dakrenovaties en de aanleg van nieuwe daken succesvol en veilig te laten verlopen, maken we gebruik van steigers rondom de woningen en panden waaraan wij werken. Doordat wij jarenlange ervaring hebben met het monteren en demonteren van steigers, zorgen wij ervoor dat onze specialisten hun werk zo goed en zo veilig mogelijk kunnen uitvoeren, wat het eindresultaat van het geleverde werk ten goede komt. 

Alles in eigen beheer

Alles rondom steigerbouw hebben wij in eigen beheer, waardoor wij niet afhankelijk zijn van derden. Doordat wij de steigers snel en efficiënt kunnen monteren en demonteren, hoeven ze na de werkzaamheden aan uw dak geen dag langer rondom uw woning te blijven staan. Bovendien maken wij gebruik van de meest hoogwaardige materialen zodat overlast en mogelijke schade aan uw woning tot een minimum wordt beperkt.