Zonnepanelen

Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Zonnepanelen vangen het zonlicht op en zetten dit om in duurzame energie. Deze energie kunt u niet direct gebruiken voor uw apparaten, maar u heeft daarvoor een omvormer nodig. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom die u kunt gebruiken in en rondom de woning. Teveel opgewekte energie levert u terug tegen een vergoeding aan het elektriciteitsnet.

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen?

Op vrijwel alle daken zijn zonnepanelen te plaatsen. Het meest ideaal is een dak op het zuiden met een hellingshoek van 35°, maar ook andere zonliggingen leveren prima rendement. Ook op een plat dak kunt u zonnepanelen plaatsen, maar dan heeft u wel wat meer ruimte per paneel nodig in verband met schaduwvorming. Laat voordat u zonnepanelen aanschaft wel uw dak beoordelen. Het plaatsen van de zonnepanelen is meestal binnen een dag gebeurd.

Slimme investering

De opwekking van energie via uw eigen dak zorgt voor en flinke besparing op uw energierekening. Bovendien zijn zonnepanelen milieuvriendelijk en hebben ze een relatief korte terugverdientijd. De gemiddelde terugverdientijd ligt gemiddeld tussen de 5 en 6 jaar, maar is afhankelijk van een aantal verschillende factoren:

• Ligging van het dak
• Hellingshoek van de zonnepanelen
• Aantal zonuren
• Capaciteit van de zonnepanelen
• Levensduur van de zonnepanelen
• Kosten van kabels en omvormers

Zakelijke en particuliere markt

We leveren en leggen zonnepanelen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Zo richten we ons op grootschalige projectbouw waarbij we zonnepanelen leveren en installeren. Daarnaast kunnen ook particulieren bij ons terecht. De installatie van de zonnepanelen gebeurt door gekwalificeerde specialisten, waardoor u ervan verzekerd bent dat uw zonne-energiesysteem op vakkundige en veilige wijze wordt aangebracht.

Alle diensten onder één dak, garantie op het geheel

Wij hebben alle diensten met betrekking tot dakrenovatie in de nieuwbouw, projectbouw en particuliere sector in huis. Wij vinden heldere communicatie en korte lijntjes belangrijk, daardoor heeft u slechts één aanspreekpunt. Wij hebben de volledige expertise met betrekking tot dakrenovatie in huis en werken uitsluitend met kwalitatief hoogstaande producten. Daardoor bieden wij een goede garantie op het geheel.

Wilt u uw pand ook gereed maken voor een milieuvriendelijke en duurzame toekomst? Vraag naar de mogelijkheden.