Garantie en Kwaliteit

Korte lijntjes en betrouwbaar advies

Persoonlijk contact en korte lijntjes vinden wij belangrijk. Daarom staan wij u, nadat u contact met ons heeft opgenomen, graag te woord tijdens een dakopname bij ons op kantoor of bij u op locatie. Tijdens dat intakegesprek bespreken we uw wensen en ideeën met betrekking tot uw dakwerken. Dat combineren we met goed en betrouwbaar advies wat daarna een vrijblijvende offerte oplevert. 

Duurzaamheid en kwaliteit

In onze opinie gaat het werken aan een dak verder dan alleen het leveren van de producten en het werken aan het vaktechnische gedeelte. Als u voor ons dakdekkersbedrijf kiest, dan weet u dat u vakspecialisten inschakelt die beschikken over deskundigheid en garant staan voor kwaliteit. Om dat te garanderen, zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie Het Hellende Dak (HHD), die de zekerheid van kwaliteit nastreeft door middel van een streng certificeringsbeleid. Daardoor staan wij bij alle werkzaamheden die wij verrichten garant voor duurzaamheid en kwaliteit.

Lidmaatschap diverse brancheorganisaties

  • Gediplomeerde vakmensen.
  • KOMO-gecertificeerde producten.
  • Duurzaamheid en garantie doordat wij zijn aangesloten bij  brancheorganisatie Gebouwgeschil Nederland.
  • Gekwalificeerde dakdekkers en producten doordat wij zijn aangesloten bij Stichting Dakmeester.
  • Onze lidmaatschap van diverse brancheorganisaties levert u gegarandeerd kwaliteitsgarantie op, terwijl onze specialisten in een prima werkomgeving te werk kunnen gaan.

Garantie op uw dakwerken

Wij gaan nauwkeurig en vakkundig te werk en we stellen alles in werking om u hoogwaardige dakwerken te leveren, maar voor die ene keer dat er toch iets mis gaat geven wij u de volgende waterdichte garanties:

  • 30 jaar garantie op dakpannen.
  • 10 jaar garantie op dak toebehoren en uitvoering.

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Uiteraard bespreken we graag vrijblijvend mogelijkheden.